Palvelut ja hinnasto


Opetus Ma-To klo 10-14 tai Ma-Pe klo 10-14

Opetusta neljänä tai viitenä päivänä viikossa valintanne mukaan. Suunnitellaan yhdessä lapsesi tavoitteet ja miten niihin parhaiten päästään. Opetus tapahtuu pienryhmissä.

325 € /kk tai 400 € /kk


Espanjan alkeet 2 krt/ vk. klo 14-15

Opetusta kaksi kertaa viikossa koulupäivien jälkeen ma ja ke tai ti ja to. Tunneilla käytetään Cometa 1 -kirjaa. Alkeiskurssilla käydään läpi tervehdyksiä, esittelyä, numeroita, viikonpäiviä jne. Ryhmä käynnistyy, mikäli oppilaita on riittävästi.

 

5 € /krt

 

 

Yk­si­tyi­so­pe­tus

Yksityisopetuksessa on mahdollista saada lisävalmennusta peruskoulun oppiaineisiin, myös ryhmän ulkopuolisille oppilaille. Yksityisopetus voidaan kohdentaa oppilaan tarpeen mukaan juuri siihen aineeseen, mikä tarvitsee enemmän huomiota. Yksityisopetuksessa kerrataan ja syvennetään koulussa opittuja asioita sekä valmistaudutaan tuleviin kokeisiin.

30 €/ h


Opinto-ohjaus

Mietitkö, mitä haluaisit tehdä työksesi tulevaisuudessa? Minkälaisia työtehtäviä, aloja tai koulutuksia on olemassa? Vai oletko kenties jo ammatissa, mutta et koe työtä omaksesi? Opinto-ohjauksessa kartoitetaan vahvuuksiasi, mielenkiinnon kohteitasi sekä  opiskelu - ja uramahdollisuuksia niin Suomessa, Espanjassa kuin muuallakin maailmassa.

35 €/ h


Yk­si­lö­val­men­nus

Kaipaatko elämääsi muutosta, mutta et tiedä, miten päästä tavoitteeseesi? Tai mietitkö, mikä voisi olla unelmasi ja elämäsi suunta tästä eteenpäin? Silloin kannattaa kokeilla yksilövalmennusta! Yksilövalmennuksen avulla voit lisätä itsetuntemustasi ja parantaa elämänhallintaa. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

35 €/ h


Kokeen valvonta

Voit tulla tekemään tiloihimme kokeen valvotussa olosuhteissa, mikäli oma opinahjosi hyväksyy järjestelyn. Kauttamme onnistuvat peruskoulujen kokeet, nettikoulu Kulkurin päättökokeet, lukion kokeet ja yliopistojen tentit.

10 €/ h


Etäopetus

Suunnitellaan lapsesi tarpeisiin etäopetus. Käydään läpi niitä aineita, mitkä tarvitsevat eniten tukea tällä hetkellä. Ota yhteyttä info@valmennukseen.fi ja sovitaan tarkemmat yksityiskohdat.

30 €/h