Kokemuksia


Max 9lk. ja Piia Kumlin

 "Tosi mukavaa opiskella. Pystyy keskittymään paremmin. Opettajat on niin ystävällisiä ja auttaa." "Äitinä olen huomannut Maxin motivaation koulutöihin lisääntyneen ja hän on saanut itsevarmuutta tekemiseen. Lievä oppimisvaikeus ei Karitan valmennuksessa ole mikään ongelma, vaan selvästi haaste, ja hän tekee kullanarvoista työtä oppilaidensa eteen suurella sydämellä."

Jimi Aronen 6lk.  ja Marika Eskola

"Me ollaan tykätty Jimin kohdalla yksilöllisestä avusta, ammattitaitoisesta opettajasta josta poika tykkää, merellisestä ympäristöstä. Lapsi saa käyttää myös omaa päätäntävaltaa ja it­se­mää­rää­mi­soi­keut­ta esimerkiksi mitä oppiaineita tekee. Apuopet mukava plussa."

Iida Ko­lun­sar­ka 2lk.

"Tosi kiva koulu. Syödään rannalla, ruoka tulee ravintolasta. Ei ole montaa oppilasta yhdessä luokassa. Kivoja kavereita."

Elsa 5lk. ja äiti Annika

"Elsa viihtyi koulussa superhyvin, kavereita on paljon ja välkät rannalla hauskoja. Äidin mielestä parasta koulussa on joustavuus, lämmin ja välittävä ilmapiiri sekä ammattimainen ote opetukseen. Elsa sai koulussa uuden kipinän englannin oppimiseen ja numero nousi. Lämmin suositus!"