Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Yksityisopetus ryhmässä 

Tarvitseeko lapsesi peruskoulun (myös esikoulu ja kymppiluokka) opetusta, mutta hänellä ei ole koulupaikkaa tällä hetkellä? Koetko, että lapsesi olisi hyvä tutustua oppimisen yhteydessä muihin suomalaisiin lapsiin ja saada omat "luokkakaverit"?

Tarjoan yksityisopetusta ryhmässä maanantaista torstaihin klo 10-14. Mahdollisuus on myös pienempään tai isompaan opetusmäärään oppilaan ja perheen tarpeiden mukaan.

Yläkoululaisille suosittelen lämpimästi myös perjantaisin opiskelua klo 10-14.

Kaikki ryhmän oppilaat ovat kirjoilla Suomessa koulussa ja tuovat ryhmään mukanaan omat koulukirjansa. Arvosanat ja todistukset tulevat myös Suomen koulusta.

Katsotaan yhdessä lapsesi tavoitteet ja miten niihin parhaiten päästään. Myös pelkkien kokeiden tekeminen onnistuu kauttani.

Opetus on tavoitteellista rennossa ilmapiirissä ja jokainen oppilas huomioidaan yksilöllisesti.

Lounas omilla eväillä rannalla. Silloin on myös mahdollisuus uintiin, polttopalloon,  jalkapallon pelaamiseen tai mitä ikinä lapset haluavat rannalla tehdä! :)

Syksyn 2018 ja kevään 2019 oppilaspaikkoja varaillaan nyt ! Alustavan varauksen voi tehdä sitoutumatta vielä mihinkään. Oppilaspaikka varataan virallisesti sen jälkeen kun varausmaksu on maksettu ja silloin oppilaalle voidaan taata paikka ryhmässä. Varausmaksun maksaneet ovat aina etusijalla. Varausmaksu maksetaan 2 kk ennen aiottua koulun aloitusta.

Kuukausimaksu opetukselle on 300 euroa neljänä päivänä viikossa ja 375 euroa viitenä päivänä viikossa. Hinta on sama kaikille kuukausille (elokuu-toukokuu) huolimatta mahdollisista koulun tai oppilaan lomista.